Ung man misstänkt för rattfylla i Bäckefors

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En ung man körde misstänkt rattfull i Bäckefors i natt.
Foto: Gorm, Kallestad
En 18-årig manlig bilförare stoppades av polisen strax före klockan tre i Bäckefors i natt. Han blåste positivt och är nu misstänkt för rattfylleri.

Mannen hade just kört av väg 172 och stoppades av polisen när han var på väg in till samhället. Han körde på ett sätt som gjorde att polisen fattade misstankar om att allt inte stod rätt till. Vid kontroll visade det sig att han blåste positivt.

Mannen togs med av polisen för provtagning och han är nu misstänkt för rattfylleri.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.