Dalsländska framgångar i Swedish League

Orientering
PUBLICERAD:
Sofia Johansson, OK Skärmen, visade prima form och blev elva på medeldistansen i D20 Elit.
Foto: Nathalie Forsström
När Swedish League hade dagpremiär i Värmlandsdubbeln i skogarna utanför Grums och Säffle dominerade världsstjärnorna Gustav Bergman, Ravinen, och Stora Tunas Tove Alexandersson helt. Åmåls OK:s Erika Källvik Leufvén hade en bra helg och slutade tvåa på långdistansen i D20 Elit. OK Skärmens Sofia Johansson visade också fin form genom att bli elva på medeldistansen i D20 Elit.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.