Eds FF vann junior-DM i fotboll

Fotboll
PUBLICERAD:
Eds herrjuniorer. Övre raden från vänster: Kenneth Bergslätt, Gustav Olsson, Måns Wennerström, Hampus Källén, Johan Odén, Daniel Karlsson, Edvin Bergslätt, Fredrik Ericsson, Josefh Rosenbaum, Kristofer Wennerström, Johnny Engqvist. Främre raden från vänster: Reza Paydar, Karl Martinsson, Mohamad Ayan, Erik Zetterlund, Abdullah Othman, Khader Muhamed, Theo Johannesson, Jörgen Olsson, samt målvakten Samuel Ericsson.
Foto: Eds FF
När Eds FF i helgen slog IFK Åmål på bortaplan med 3–1 så står det klart att de är vinnare av Dalslands sparbank cup för herrjuniorer och därmed är Dalslands bästa juniorlag.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.