Seriepremiär i herrfyran: Många nya i Bengtsfors

Fotboll
PUBLICERAD:
Bengtsfors har många nya spelare i laget till den här säsongen. Här är sex av dem, stående från vänster: Felix Odhner (Tösse IF), Christoffer Sandström, Hugo Stenelind, Christian Johansson (alla Eds FF), främre raden: Kristoffer Jansson och Rasmus Karlsson (båda från Eds FF).
Foto: Pontus Nordwall P Sport och Webbdesign
I helgen drar säsongen igång för division 4 Bohuslän/Dal herrar där Bengtsfors IF är ett av lagen. Till den här säsongen har de fått in många nya spelare till truppen. På försäsongen har laget spelat tre matcher i Dalslands Sparbank cup samt flera träningsmatcher och de är nöjda med hur det har sett ut.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.