Två trafikolyckor på E45:an

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Två trafikolyckor inträffade på E45 i närheten av Åmål på lördagsmorgonen.
Foto: Johan Nilsson / TT
Två trafikolyckor inträffade på E45:an i närheten av Åmål på lördagsmorgonen. En person fick föras till sjukhus efter en av olyckorna.

Strax före halv sex på morgonen fick polisen in en rapport om en trafikolycka några kilometer norr om Åmål. Enligt förbipasserande hade en personbil kört in i mitträcket och förstört ett 20-tal meter av det. Räddningstjänst, polis och ambulans kallades till platsen, men när räddningspersonal kom dit fanns ingen person kvar i bilen eller i närheten.

Bilen fick bärgas från platsen och det är oklart om någon person skadades.

Föraren är misstänkt från smitning, men har inte påträffats.

Ingen misstanke om brott

Strax efter halv tio på förmiddagen skedde ytterligare en singelolycka på E45:an. Den här gången vid Tösse, någon mil söder om Åmål.

En personbil kom över på fel sida av vägen och en man i 18-årsåldern fick föras till sjukhus med ambulans. Det är oklart hur svåra skadorna är, men det finns inte någon misstanke om brott i samband med olyckan.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.