Ännu en vattenläcka upptäcktes

Nyheter
PUBLICERAD:
En vattenläcka uppstod vid Hagegatan i lördags.
Foto: Thomas Wallin
Vid lunchtid i lördags upptäcktes ännu en vattenläcka i Bengtsfors kommun. Denna gång vid Hagegatan i Bengtsfors tätort där någon ringde in till kommunen och meddelade att det trängde upp vatten i vägen.

Niklas Ednell, enhetschef för vatten och avlopp, berättar att det var en rejäl läcka och att några av fastigheterna i närområdet stod utan hushållsvatten under några timmar. En vattenkärra kördes därför ut. Vid 20-21-tiden på kvällen var vattenläckan lagad.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.