Klart: Bengtsforssonen Robin Jansson lämnar AIK för USA

Fotboll
PUBLICERAD:
Det är nu klart att Robin Jansson lämnar sin nuvarande klubb AIK för ett kontrakt med amerikanska MLS-klubben Orlando City.

Det var på tisdagskvällen som det blev officiellt att Bengtsforssonen är klar för den amerikanska klubben.

– Robins historia är unik. Transfern till AIK, utvecklingen i AIK och hjälterollen i allsvenskans sista omgång är tre delar som ingen ens funderade på i början på mars 2018, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till klubbens webbplats.

Jansson har gjort 31 tävlingsmatcher för AIK och stått för tre mål och en assist.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.