Man allvarligt brännskadad i villabrand

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
(UPPDATERAD) En man fick under lördagen föras till sjukhus med allvarliga brännskador efter en villabrand i området Stigen öster om Färgelanda.

Branden startade vid lunchtid på lördagen.

– Mannen, som är i 65-årsåldern, blev omhändertagen utanför villan av ambulanspersonal, han ska då ha varit allvarlig skadad, men det finns ingen information om att skadorna skulle vara livshotande, berättar polisens pressinformatör Hans Lippens.

Det var strax före klockan 12 som räddningstjänst, ambulans och polis larmades till den aktuella adressen.

Vid 12.15-tiden meddelade polisen att branden var släckt.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.