Nyktra förare i polisens kontroll

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Alla 60 förare som stannades i polisens kontroll var nyktra.
Foto: Polisen
Polisen genomförde under tisdagsförmiddagen en nykterhetskontroll i centrala Färgelanda. Samtliga 60 förare som kontrollerades var nyktra.

Det var strax innan lunch som den ingripande verksamheten vid Uddevallapolisen var på plats för att göra en nykterhetskontroll vid återvinningsstationen i centrala Färgelanda. Under en halvtimma stoppade polisen totalt 60 ekipage och samtliga var nyktra.

– Det är faktiskt relativt vanligt att det är på det här viset. Ingen är ju gladare än vi om förarna är nyktra, säger polisassistent Johan Fredeqvist.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.