Lärarförbundet: "Omöjligt att verkställa sparbeslut"

Skola & utbildning
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Bengtsgården är en av de skolor som drabbas av besparingarna i Bengtsfors kommun.
Foto: Conny Hultgren
I ett öppet brev till de lokala politikerna uttrycker nu Lärarförbundet i Bengtsfors sin oro för de sparkrav som arbetsgivaren lagt på skolan. Att verkställa politikernas beslut är en omöjlig uppgift för skolledarna, skriver fackförbundet, som undrar hur skollagen ska kunna följas.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.