Mediokert för Thorn i Lahtis

Längdskidåkning
PUBLICERAD:
Viktor Thorn och det övriga svenska landslaget åker nu ner till Alperna för att förbereda sig inför VM i Seefeld, som inleds om en och en halv vecka.
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Sprint stod på programmet när världscupen i längdskidåkning nådde finska Lahtis. Bengtsforssonen Viktor Thorn var en de svenska åkare som vässade formen inför VM i Seefeld, men det blev mediokra resultat med en 25:e plats i det individuella loppet och en 9:e plats i sprintstafetten.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.