Berättarkväll på lokalt mål och arabiska

Nöje/Kultur
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Berättarkvällens huvudpersoner. Från vänster: Safian Haj Mohamed, Pirjo Josefsson, Karl-Erik Andersson och Kurt Samuelsson.
Foto: Conny Hultgren
Pirjo Josefsson talade om kulturarvet kring Gammelgården, Karl-Erik Andersson läste upp egna betraktelser, Kurt Samuelsson sjöng tonsatta dikter av poesi av Ehne och Taube och Safian Haj Mohammed reciterade poesi på arabiska som han även översatt till svenska.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.