Dricksvatten stängs av

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
På måndag stängs hushållsvattnet av för alla hushåll i Mustadfors.
Foto: CHRISTINE OLSSON
Dricksvattnet kommer att stängas av under en annan tid för alla hushåll i Mustadfors i Dals Långed än vad som först meddelats. Nu blir det i stället under fem-sex timmar på måndag. Det meddelar Bengtsfors kommun.

Det är på grund av en lagning på ledningsnätet som vattenleveransen kommer att stängas av. Lagningsarbetet beräknas pågå mellan klockan 16.00 och 22.00 måndagen den 14 januari.

En vattentank kommer att finnas vid centrumhuset (gamla ICA) under avbrottet.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.