Kenneth Carlsson (L)

Debatt
PUBLICERAD:
Kenneth Carlsson (L).
Foto: Helena Lindgren

Nu har jag fått nog. De turer som vi fått bevittna sedan valdagen, i syfte att få till stånd en regering, har nu passerat gränsen för löjets skimmer.

Som sann liberal har jag nu kommit fram till att nu finns bara en sak att göra. Rösta fram Ulf Kristersson som statsminister. Den regering han skall leda skall genomsyras av allianspolitik, men Liberalerna skall inte ingå i regeringen.

I nuläget är vi i regeringsfrågan ett kluvet parti och det är en egenskap som inte uppskattas av väljarna. Vi liberaler skall dra oss tillbaka, slicka såren, vårda vårt liberala arv och göra oss redo för en praktfull comeback.

Vi kommer att få uppleva mätningar mellan 2 och 4 procent i väljarstöd men… väljarna är inte långsinta. Vi liberaler har nu fram till 2022 att med en aktiv och ansvarsfull politik lägga grunden till att åter få åtnjuta väljarnas förtroende.

Kenneth Carlsson (L)

Färgelanda

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.