40 år med mat och dryck i Dalsland

Nyheter
PUBLICERAD:
Foto: Mattias Modéen
Är Dalsland trogna. 1978 besökte makarna Carin och Christer Falkholt en god vän och dennes kollega som arrenderade restaurangen på Baldersnäs. Där och då såddes fröet till det som kommit att bli ett helt liv med mat och dryck i Dalsland.

Fortsätt att läsa…

Detta är en låst artikel. Logga in eller bli prenumerant för att fortsätta läsa.

Läs plus i 90 dagar för endast 90 kr! Därefter ordinarie pris 119 kr/månad.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration snabbt och enkelt online.

Du får:
Tillgång till alla artiklar på dalslanningen.se
Erbjudanden och tävlingar
Tillgång till plusmaterial
på 15 lokala nyhetssajter

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.