Hoppa till huvudinnehållet

Maja – en stolt lillasyster

Publicerad:
Robin Janssons lillasyster, Maja Jansson, håller upp Dalslänningens förstasida som pryds av hennes storebror när han jublar efter att ha gjort målet som ledde AIK till SM-guld. Vid hennes sida bonusfastern, Inger Karlsson.
Robin Janssons lillasyster, Maja Jansson, håller upp Dalslänningens förstasida som pryds av hennes storebror när han jublar efter att ha gjort målet som ledde AIK till SM-guld. Vid hennes sida bonusfastern, Inger Karlsson. Foto: Conny Hultgren

Robin Janssons stolta lillasyster, Maja Jansson, besökte Dalslänningens bord när vi firade vår nya sajt i samband med en tillställning på Coop i Bengtsfors.

– Det känns jättehäftigt! säger Maja Jansson som svar på frågan hur det känns att ha en storebror som är svensk mästare i fotboll och som dessutom gjorde det avgörande målet i sista matchen.

Robin Jansson berättar om SM-guldet

“Mycket spännande”

Maja Jansson berättar att hon följde matchen på teve och att det var mycket spännande.

– Jag skrek rakt ut när Robin gjorde målet. Jag blev så glad. Flera av hans matcher har jag också sett på plats. Även en del bortamatcher. Vi har en syster som bor i Malmö och jag såg när AIK spelade mot Trelleborg, berättar Maja Jansson, som för egen del valt att spela innebandy i stället för fotboll.

Äkta guld till Robin Jansson

Guldkula gav tur

Robin Janssons bonusfaster, Inger Karlsson, dök också upp. Hon berättade att hon skaffat en guldkula (innehållandes ett läppcerat) som hon höll hårt knuten i handen medan hon lyssnade på matchen på Radiosporten.

Robin Janssons bonusfaster Inger Karlsson satt och lyssnade på Radiosporten med en guldkula (innehållandes ett läppcerat) hårt knuten i handen under matchen. Och det gav resultat...
Robin Janssons bonusfaster Inger Karlsson satt och lyssnade på Radiosporten med en guldkula (innehållandes ett läppcerat) hårt knuten i handen under matchen. Och det gav resultat... Foto: Thomas Wallin

– Jag tror att det gav resultat, säger hon med ett skratt.

– Jag har ju följt honom under hela uppväxten och det är verkligen jätteroligt att det har gått så bra, fortsätter hon.

Artikeltaggar

BengtsforsDalslänningenFotbollInger KarlssonMaja JanssonRobin Jansson

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.