Fortsatt uppåt för Färgelandas skolor

Nyheter
PUBLICERAD:
Helena Kronberg har varit barn- och utbildningschef i Färgelanda kommun i fem år och kan glädjas åt stadigt förbättrade skolresultat.
Foto: Henrik Lundbjörk
Färgelandas skolor blir bättre och bättre. Den bilden bekräftas i den jämförelse som Lärarförbundet gjort mellan landets skolkommuner för 2018. Färgelanda stiger med hela 116 placeringar och hamnar på plats 124 i landet. Det går uppåt även för Dals-Ed och Bengtsfors.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.