Detaljplan: Parkeringsfrågan måste lösas

Politik
PUBLICERAD:
Det omdiskuterade sjuvåningshuset som Bengtsforshus vill bygga vid Nygårdsparkeringen. (Grafik av Björn Odéen.)
Foto: Conny Hultgren
Majoriteten i kommunstyrelsen tycker att den nya detaljplanen för Bengtsfors centrum i stort sett verkar bra. Men man vill flytta återvinningsstationen till Kinadalsvägen och få säkerställt hur parkeringsfrågorna ska lösas.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.