• idag
  31 maj
  22°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  28°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  4 juni
  18°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Falnad glans vid Dalslands kanal

Nyheter
PUBLICERAD:
Skylten vid Dalslands kanal Florabron Bengtsfors ser ut att ha hängt med i 150 år.
Foto: Thomas Wallin

Dalslands kanal har hängt med i 150 år vilket firats hela 2018. Vägskyltarna vid Florabron i Bengtsfors ser ut att ha hängt med sedan kanalinvigningen, anser vissa läsare som hört av sig till Dalslänningen. Redaktionen ställer sig dock tveksam till om så verkligen är fallet. Emellertid ser skyltarna ut att behöva lite översyn vilket tidningen nu fått kännedom att Trafikverket uppmärksammats på tidigare i sommar.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.